Growers United

United Growers is een professionele marketing- en verkooporganisatie van en voor vruchtgroentetelers. In het nieuwe distributiecentrum annex kantoor van UG kunnen de verschillende onderdelen die de coöperatie vormen goed met elkaar samenwerken. Daarnaast is er ruimte voor groei. Beide hangen nauw samen. Door beter en intensiever met elkaar samen te werken kunnen de verschillende onderdelen die UG vormen harder groeien dan mogelijk zou zijn buiten de coöperatie.

Het interieur van de kantoorruimte is ontworpen met deze samenwerking en de daaruit resulterende groei als uitgangspunten. Samen de ruimte delen waar het kan, maar tegelijkertijd rekening houdend met het individu. Spreek- en stilteruimtes bieden de gebruikers van de kantoorruimte de gelegenheid om vergaderingen te beleggen, een persoonlijk gesprek te voeren of in alle rust die moeilijke klus af te ronden. De gangen hebben niet alleen de functie de gebruikers van het kantoor efficiënt door de ruimte te verplaatsen, maar dienen eveneens als contact- en ontmoetingsruimte. Denk aan een centraal ontmoetingsplein op de eerste verdieping of aan koffiecorners in de gangen, die uitnodigen tot gesprekken met collega’s.

Kernwoorden bij de inrichting en stoffering van de nieuwe UG-kantoren zijn circulair, groen, duurzaam en functioneel. Dat betekent dat meubilair dat reeds in gebruik is een tweede leven gekregen heeft. Maar ook dat de nieuwe meubels zoveel mogelijk ‘groen’ zijn. Denk daarbij aan meubilair en stoffering die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Dit zogenaamde PET-felt kan niet alleen geperst worden tot stevige stoelschalen met een aaibare vilten textuur, maar wordt ook verwerkt tot fraaie akoestische panelen. Binnen het aanbod van leveranciers die aan onze duurzaamheidseisen voldoen is bewust gekozen voor Nederlandse partijen. Niet alleen vanwege de duurzaamheidseisen, maar ook om te benadrukken dat Growers United geworteld is in de Nederlandse samenleving en zich verbonden voelt met andere ondernemingen van eigen bodem.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!